ingekuild witloof
blog

Van zaaien tot oogsten: witloof

Witloof is een typisch Belgisch product, een bladgroente die gekweekt wordt als een wortelgewas en één van de meest voldoening gevende teelten in de moestuin.

Lees Meer »
zelfgemaakte pesto
Recepten

Zelf verse pesto maken

Pesto is zo’n dip of saus die altijd beter smaakt als je ‘m lekker zelf thuis maakt. Tegenwoordig is pesto in alle geuren en kleuren

Lees Meer »
kappertjes oost-indische kers
Hoofdgerecht

Kappertjes van Oost-Indische kers

Echte kappertjes zijn de bloemknopjes van Capparis Spinosa, de kappertjesplant die in mediterrane landen als Italië, Frankrijk en Spanje groeit. Maar als er Oost-Indische kers

Lees Meer »
zelfgemaakte passata
Hoofdgerecht

Homemade passata is lekkerder

Zin om meer te doen in de keuken dan kant-en-klare blikjes en potjes opendoen? Dan is dit recept geknipt voor jou! Tomaten passata is de

Lees Meer »
zoute augurken
Recepten

Zoete augurken inmaken

Zelf gekweekte augurken kun je inmaken. Leuk, lekker en handig om ze te bewaren! Met dit recept maakt u heerlijke zoete augurken met toch een

Lees Meer »